Apple TV IPTV

Apple TV IPTV

Apple TV er en populær boks du finner i mange hjem og stuer rundt i Norge, det og velge den Smart IPTV spilleren som er best for deg, det er en smakssak. Her finner du seks spillere du kan teste og vurdere for bruk på Apple TV boksen.

IPTV Smarters - IPTV Player

IPTV smartere spiller er helt klart en av få applikasjonene du kan bruke på alle enheter, dvs. smarttelefoner, datamaskiner eller TV. Du bygger din egen IPTV-liste i denne spilleren og kan se favorittkanalen din overalt. Spilleren gir deg ikke noe innhold eller spilleliste, så du må lage din egen unike liste. Og det er flott !!

Noen av de flotte funksjonene denne kraftige spilleren innebygd er, støtter den, M3U-spillelister samt Multi EPG. Som andre tekniske enheter, leser denne spilleren også mønstrene du følger mens du ser på iOS TV og bokmerker favorittkanalene dine.

Last ned IPTV Smarters her (ekstern link som åpner i egen fane)

GSE Smart IPTV

Uten tvil er en av de beste IPTV-appene for apple tv en perfekt pakke med alle tjenestene en bruker kan forvente fra en streamingplattform. En avansert IPTV-løsning, GSE er det beste plattformverktøyet som fungerer best med din iOS-enhet, Apple TV, Mac OSX og Android.

GSE Smart IPTV er en komplett brukerdefinert IPTV-løsning for live og ikke-live TV / stream. Denne kraftige spilleren støtter de fleste formater, inkludert M3U-spillelisteformater, JSON-formater, databasespillelisteformater osv. Denne smarte IPTV krever ingen tredjepart for å støtte disse formatene og fungerer perfekt.

IP Television – IPTV M3U

Den velprøvde, testede og beviste IPTV-appen for din iOS TV, IP Television, er en komplett pakke med nyttige funksjoner som gjør din favoritt TV-streamingopplevelse ganske hyggelig.

Du får all kraften til VLC mediespilleren på enheten din og kan spille back-to-back og endeløse filmer.

Med kontinuerlige og forbedrede enn før oppdateringer, skiller IP TV seg ut å alltid tilby de nyeste funksjonene. Denne Apple TV IPTV-appen er en brukervennlig tjeneste for å se live TV via en internettforbindelse som lar deg også laste inn en M3U8-spilleliste.

IPTV Player

I likhet med de ovennevnte IPTV-appene for apple tv, har IPTV Player også vist seg å være en verdig og nyttig plattform. Det første og fremst er at du har frihet til å streame online gratis og det er flott. Bare kopier og lim inn M3U-URL-en eller last opp M3U-spillelistefilen for å laste strømmer direkte til IPTV-spilleren.

IPTV Player er kompatibel på forskjellige plattformer, skanner, laster og forhåndsviser kanaler automatisk i spillelisten. Dessuten synkroniserer den spillelistekanalen med kontoen slik at du kan bruke den på flere enheter.

Vær oppmerksom på at du ikke får noen TV-kanaler med denne IPTV-spilleren. For det må du kontakte din IPTV-leverandør.

Cloud Stream IPTV Player

Med 4,3 stjerner ut av 5 er Cloud Stream en prøvd og testet Apple TV-app som også er kompatibel med iPhone og iPod.

IPTV-appen er gratis å laste ned og bruke, men spilleren tilbyr kjøp i appen. Denne M3U- og IPTV-spilleren har muligheten til å legge til spillelister fra filsystemenheten, via Internett eller utklippstavlen.

Denne en av de beste IPTV-appene for apple tv støtter JSON-formatlister med utvidelse til W3U og WISE.

Den deler også lister mellom enheter som bruker Airdrop, e-post, meldinger eller andre applikasjoner som er installert på enheten.

Pro-versjonen av appen kommer med noen ekstra funksjoner, inkludert bakgrunnsavspilling, foreldrekontroll og en ekstern spiller.

iPlayTV

Dette er en stor IPTV-app for bedriftene med en ny spiller, ny analytisk, dynamisk live streaming og mange andre nye funksjoner.

Det er en one-stop-løsning for TV-underholdningsbehovet ditt. Den kan streame livevideoer opp til 4K og kommer med støtte fra adaptiv bithastighet, som har en funksjon som automatisk reduserer videokvaliteten basert på Internett-hastigheten.

Denne spilleren støtter følgende spilleliste – lokal M3U-spilleliste, ekstern spilleliste, sikker spilleliste, spillelistebehandling og eksportdatabase-spilleliste.

Samlet sett er det en innebygd power player som kan fungere uten noen tredjeparts spillere.

TVIP Box + 12 mnd
deal!

Bestill TVIP S-605 IPTV Boks med 12 mnd og spar €30!

Apple TV IPTV

De fleste appene her er også tilgjengelig for Android og Windows. 

Apple TV IPTV

Mange av de spillerne kan også brukes på din iPad og iPhone, hvis du vil se på IPTV med flere enheter er dette noe du vurdere.

Hva du til slutt velger og bruke er basert på personlige preferanser. De fleste spillere har forskjellige grensesnitt og brukervennlighet. Det vi anbefaler er at du velger en spiller som er nylig oppdatert.