Hva er IPTV

Hva er IPTV

Internet Protocol Television

Internet Protocol Television (IPTV) bruker din internettforbindelse for live stream TV-programmer. Bare koble IPTV-boksen til Internett og HDMI-kabelen fra boksen til TV-en din, så er du klar til å nyte en verden av underholdning.

Internett Krav

For den beste seeropplevelsen vil vi anbefale en internettforbindelse på 10 Mbps eller høyere. Jo raskere jo bedre.

WiFi eller kabel

Hvis det i det hele tatt er mulig, vil vi alltid anbefale å koble IPTV-boksen direkte til Internett-ruteren din med en direkte kabel.

WiFi kan påvirkes av signalstyrken så vel som andre enheter som er koblet til det samme signalet.

Høy hastighet, men bildet fryser

Du har gjort de riktige trinnene, koblet IPTV-boksen direkte til ruteren din, hastigheten din er rask nok, men fremdeles opplever du lag.

Du kan slite med “dårlig ping” og “høy Jitter”. For å finne dette kan vi registrere ved hjelp av en online hastighetstest. Denne oftern skjer med eldre rutere, og kan midlertidig løses ved å slå den på og av.

IPTV Boks eller applikasjon

Selv om vår tjeneste kan brukes på diverse apper anbefaler vi alltid at du bruker en IPTV boks. 

Flere enheter

Nei, du kan ikke bruke abonnementet ditt på mer enn én enhet. Det kan føre til at abonnementet ditt blir blokkert.

Men vi har tilbud for deg som vil ha flere abbo.

BETALINGSMETODER

Vi vår nettbutikk kan du bestille med BTC, andre alternativer kan er mulig, kontakt oss via chat for mer informasjon.

Support

Hvis du er usikker på noe, kan du kontakte oss via kontaktskjema, mail eller chat.

Å oppleve den best mulige IPTV-opplevelsen avhenger av mer enn bare IPTV-leverandøren din og Internett-hastigheten din.

Fra et TV-seers synspunkt er IPTV utrolig enkelt: i stedet for å motta TV-programmer som kringkastingssignaler som kommer inn i hjemmet ditt fra en antenne, parabol, kabel, får du dem streamet gjennom din internettforbindelse. Dette betyr at du kan ta med deg TV-abonnementet ditt hvor som helst hvis du har tilgang til internett.

Det er vanskelig å fortelle hvor mange som bruker IPTV-tjenester for øyeblikket. Men det er en av de raskest voksende trendene når det gjelder å se på TV. En av årsakene til dette er mobiliteten. Hvis du bor i et område der du ikke har tilgang til satellitt eller ikke vil sette opp en, er dette den perfekte løsningen. Noen tar med seg IPTV-boksen sin når de reiser, populariteten blant de som jobber med langgående trailere osv. Vokser raskt.

Vi anbefaler alltid at du bruker en VPN-tjeneste når du ser på ditt IPTV-abonnement, akkurat som vi vil anbefale det for all din internettbruk. Mange av de store kringkasterne begynner sakte å tilby sine kanaler ved hjelp av IPTV-teknologien i disse dager, det er overraskende at det har tatt dem så lang tid, fordi IPTV-teknologien ikke er noe nytt.

Hva er IPTV

TVIP Box + 12 month
combo offer!

Order the TVIP S-605 IPTV Box with a 12 month subscription now
save €30!

Hva er IPTV

Det finnes mange typer IPTV-bokser på markedet, Android-baserte bokser og enheter er et godt alternativ. Hvis du foretrekker at systemet vårt per i dag bare er kompatibelt med Stb-emulatorappen.

Hva er IPTV

Siden TVIP S-605-boksen er en av de brukervennligste IPTV-boksene samt topp byggekvalitet, har vi valgt å bare tilby denne boksen via nettstedet vårt. Som nevnt, før du kan, hvis du foretrekker det, bruk en Android-basert boks med Stb Emulator-appen som er tilgjengelig i Google Play-butikken, eller MAG-bokser.

Besøk vårt forum for mer informasjon.