Norsk IPTV 

Norsk IPTV

Norsk IPTV vat kun tilgjengelig via MAG box og Android-enheter.

Dette var ditt valg hvis du var i markedet for en IPTV-boks. Vi er glade for å si at dette ikke er situasjonen lenger.

4K ULTRA HD

Med en videooppløsning på 3840×2160 (HDR) får du mest mulig ut av UHD-TV-en din.

3D Grafikk

Ja, denne IPTV-boksen støtter 3D-grafikk.

WiFi Innebygd

TVIP S-605 er det ikke behov for en ekstern antenne.

IPTV Box from TVIP

Opplev den best mulige Norsk IPTV opplevelsen.

Avhenger av mer enn bare IPTV-leverandøren og Internetthastigheten-

TVip kan også fungere som en DVR og støtter tidsforskyvning for å sikre at du ikke savner noen av TV-favoritt-TV-programmene dine.

Du kan enkelt merke kanaler som favoritter og velge hvordan du vil sortere kanallisten. Å finne en film eller TV-serie i videoklubben vår er enkelt med søkefunksjonen.

Bytt språk og tekst ved å klikke på en knapp.

Hvis IPTV-boksen ikke er i stand til å håndtere Norsk IPTV riktig, vil du mest sannsynlig ha lavere bildekvalitet, pikselering og ja, frysende bilder. Du kan sammenligne dette med å streame 4K UHD-filmer med en 5 år gammel bærbar PC, grafikkortet og minnet til den PCen vil ikke kunne håndtere den strømmen.

I motsetning til MAG 254 og 256 støtter tvip 4K HDR og FHD. For å sikre jevn streaming med så høy oppløsning, en Quad-core S905x 1,5 Ghz prosessor og Mali-450 grafikkort. 1 Gb RAM kan virke lavt, men denne boksen er Linux-basert og er den raskeste IPTV-boksen i markedet i dag.

Alt du trenger er i esken ved levering. HDMI-kabel, strøm og fjernkontroll med batterier inkludert. IPTV-boksen er en kvalitetsbygning, dette er ikke et billig stykke plast. Fjernkontrollen er blå tann, og når den er paret, trenger du ikke å ha en klar siktlinje som styrer boksen.

Foretrekker du å ha den skjult bak TV-en, vil det ikke være noen problemer, den inkluderer også programmerbare knapper for TV-en. Med denne boksen kan du se Norsk IPTV når og hvorsomhelst.

TVIP Box + 12 mnd deal!

Bestill TVIP S-605 IPTV Boks med 12 mnd, spar €30!

IPTV Boks

Det finnes mange typer IPTV-bokser du kan se Norsk IPTV med på markedet, Android-baserte bokser og enheter er et godt alternativ. Hvis du foretrekker at systemet vårt per i dag bare er kompatibelt med Stb-emulatorappen.

Se våre pakker i nettbutikken

Norsk IPTV

Siden TVIP S-605-boksen er en av de brukervennligste IPTV-boksene samt topp byggekvalitet, har vi valgt å bare tilby denne boksen via nettstedet vårt. Som nevnt, før du kan, hvis du foretrekker det, bruk en Android-basert boks med Stb Emulator-appen som er tilgjengelig i Google Play-butikken, eller MAG-bokser.

Besøk vårt forum for mer informsjoin iptvnorge.org