Smart IPTV

Smart IPTV playlist

Infomir har vært den ledende leverandøren for IPTV bokser og løsninger i over ti år med sin Ministra TV plattform. Deres MAG bokser er per i dag verdens mest solgte TV boks for smart IPTV playlist

Men deres bokser har ikke støtte for m3u, noe de fleste velger i dag. Veksten av smart telefoner og nettbrett ønsker kundene en løsning som fungerer på de enhetene de fleste hjem allerede har.

Vi Anbefaler

Vi vil anbefale denne artikkelen hos Wireless Shack.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har noe samarbeide eller annet forhold til de. Les deres artikkel her (åpner i egen fane)

Tilbake til Startsiden

IPTV Box from TVIP

Stb Emu, en Android basert applikasjon ble lansert for noen år siden. Kombinert med Chromecast ga dette deg ett alternativ for Smart IPTV bokser. Men du var avhengig kunnskap for å sette dette opp.

Inntoget av Android Smart TV bokser er ett bedre alternativ. Både i bruker vennlighet og tilgang populære applikasjoner som YouTube, Vimeo, Netflix og mer. her var det også støtte for m3u linjer og smart IPTV playlist

 

Smart IPTV, betyr dette slutten på IPTV boksen?

Denne type bokser var populært kalt Kodi Bokser når de kom på markedet.

De fleste Smart TV modellene på markedet per i dag låser deg fast til de applikasjoner de tilbyr, akkurat som med Apple enheter. Du kan ikke selv velge utover hva de vil du skal bruke.

Er det nettopp valgfrihet til og bruke de applikasjoner du selv ønsker er en Android basert Smart IPTV boks per i dag det beste valget. Foruten støtte for både m3u og Middleware basert IPTV har du som nevnt full valgfrihet for oppsett og bruk.

Teknologien har skutt fart og grensene for hva man kan ut av skjermen har flyttet seg markant de siste par årene. Kombinert med lave priser har Android boksen “oppgradert” din TV til en Smart TV. En av fordelene med Android Smart IPTV er at man kan ta den med seg, alt man trenger er internett. Ikke alltid like greit og stue en 55 tommer TV i bilen for en tur på hytta.

Samtidig så har kvaliteten på TV-bildet blitt betraktelig bedre. Sendinger i ULTRA FHD krever Smart IPTV enheter som har støtte for 4K og høyere. Vi har selv opplevd eldre nettbrett og datamaskiner slite med våre ULTRA 4K kanaler og filmer tilgjengelig i Premium IPTV pakken, tilgjengelig som m3u

TVIP Box + 12 mnd deal!

Bestill TVIP S-605 IPTV Boks med 12 mnd, spar €30!

IPTV med Android

Det og se på TV, gjør seg fortsatt best på nettopp en TV. Og da er brukervennlighet viktig, dette får du med boksen og din Smart TV. Disse løsningene er tilpasset for fjernkontroll rett og slett. Når man koblet en bærbar PC eller noe lignende til TV’n i stua satt du der med musa i hånda nær sagt. Ikke alltid like kjekt.

TV Vennlig

De programmene som var tilgjengelig på Windows var heller ikke de mest brukervennlige med tanke på dette. Samt at det så ikke alltids like pent ut med en stor PC stående i stuen. For og ikke glemme den til tider irriterende viftestøyen.

Som nevnt ovenfor, velger du en Android boks, Apple TV boks eller tilsvarende enheter, er det lettvint og ta med seg sin Smart IPTV løsning når du er ute og reiser. Vi ser en jevn vekst blant våre kunder som kjører tungtransport gjennom Europa, de kobler boksen til trådløse nett på hoteller og de fleste stasjoner/rasteplasser tilbyr trådløs nett i dag

I dag tilbyr de fleste TV produsenter en Smart TV løsning, men de fleste har også sitt eget Smart TV OS. Med andre ord, det er ikke sikkert din Smart TV kan bli en Smart IPTV. Den applikasjonen vi anbefaler heter nettopp Smart IPTV, den er dessverre ikke tilgjengelig i alle app stores. Vil du bruke denne løsningen er må du bestille din pakke i m3u format

Har du en eldre modell (i dag er 2 år forbundet med eldre modell) kan du også slite med stabilitet og bildekvalitet. Dette er grunnet hastigheten på din TV. Akkurat som med dagens datamaskiner, CPU og hard ware i din TV blir fort ut-datert.

Dette betyr ikke at du må ut og handle ny TV i dag, men vær oppmerksom på dette. Du merker dette fort ved at enkle applikasjoner som YouTube tar tid og starte.

Dette er ett tema som går igjen, kutte tråden, kvitte seg med det som er av kabler og eksterne enheter. Hvis du er eller har vært kunde hos en satellitt TV eller kabel TV leverandør kjenner du til den store tiltalende dekoderen.

Samt det tiltalende kabel surret bak TV benken, strømledninger, antennekabler, HDMI og mye mer. Her har jo dagens Smart IPTV løsning en stor fordel, kobler du din TV til ditt trådløse nett, er du kvitt de fleste kabler.

 

Strøm til TV og en eventuell lydplanke, rett og slett. Velger du og bruke en Smart IPTV boks, som du også kan koble til ditt trådløse nett, er det kun strøm og HDMI som legges til. Siden de fleste Android og IPTV er små av størrelse stikker de ikke særlig ut.

Kutte tråden med din Smart TV

Skjul Boksen

De standard fjernkontrollene som kommer med dagens Smart IPTV boksene krever at boksen er synlig. Ønsker du og gjemme boksen på baksiden av din Smart IPTV er det en mulighet. Men da må du eventuelt bestille dette ved siden av.

Her har du igjen en jungel av valg, i alle prisklasser. Fra de enkle til kontroller med Keyboard og Air mouse funksjonalitet. Her er det opp til deg og hva du ønsker.

Velg hva som passer deg best for din Smart IPTV løsning, lykke til