Smart IPTV Apper

Smart IPTV Apper

Noen gang gått inn i en butikk for å kjøpe en TV og følte deg forvirret med alle de forskjellige produktene som er tilgjengelige? Det er smarte TV-er, vanlige LED-TVer, LCD-varianter. Nå vil du oppdage en rekke IPTV-enheter. Vi vil alltids anbefale at du bruker eksterne bokser som er optimalisert for IPTV. Dagens SMART IPTV apper har vist seg og være noe ustabile.

Men som alt annet er dette noe som er i stadig utvikling.

Tigjengelig i Google PlayStore

Stb Emulator er tilgjengelig i Google Playstore, så det er ikke nødvendig å installere app fra ukjent kilde.

Gratis og Pro

Stb Emulator er tilgjengelig som gratis versjon med tillegg, og en pro-versjon uten tillegg for en engangskostnad.

Android Enheter

Stb Emulator er kompatibel med alle Android-enheter, telefoner, nettbrett og Android-baserte TV-bokser.

Smart IPTV

IPTV (Internet Protocol Television) er levering av TV-programmering via internett. I motsetning til tradisjonelle leveringsmetoder, via kabel eller satellitt.

 

Nå kan disse appene være nye for deg. Du lurer kanskje på, “hvordan installerer jeg en IPTV app på min SMART TV?”

Hvordan konfigurerer du appen og bruker den effektivt?

Smart IPTV Apper

De støttede merkevarene er foreløpig LG og Samsung. Det er også tilgjengelig på MAG, Android TV og Amazon Fire TV.

Så må du finne ut om din IPTV leverandør tilbyr signaler som støtter  din SMART TV. Er det basert på mac adresser eller m3u.

De fleste SMART IPTV Apper kommer imidlertid ikke med kjøp av noen av disse enhetene. Du må fremdeles laste ned den og installere den på enheten din. App store på de forskjellige typene har ofte flere IPTV apper, her må du rett og slett søke i selve app store på sin TV, søker du etter IPTV vil det dukke opp flere alternativer

Stb-emulatoren krever at du har en oppdatert Android-versjon og kan slite hvis du har en eldre enhet. Hvis du gjør en feil ved å sette Stb Emulator Smart IPTV-appen første gang, anbefaler vi at du tømmer hurtigbufferen til appen på enheten din, slik at du kan starte fra bunnen av. Når du er ferdig med oppsettet, anbefaler vi deg å gå inn i innstillingene til appen og lagre profilen din, så alt du trenger å gjøre hvis noe skjer, er å velge “Last profil” for et nytt oppsett.

Smart IPTV Konfigurasjon

Smart IPTV innstillinger

Første gang den starter, kommer en rute opp, klikk på Configure Application.

Profiler

Innstillingssiden kommer opp, gå til Profiles

Profil Navn

Velg Profile Name. Det du velger å navngi profilen, betyr ikke noe, og du kan sette opp så mange profiler du vil.

Portal Settings

Klikk Portal Settings. Denne delen av innstillingene er der du vil skrive inn hvilken portal du bruker, og også finne MAC-adressen vi trenger for å aktivere abonnementet ditt.

Portal URL

Klikk Portal URL. Når du endrer portal-URL til den du fikk fra oss da du bestilte, er det viktig at du skriver den riktig

STB Configuration

STB Configuration. Dette trinnet er ikke nødvendig, men du kan angi “modellen” du foretrekker og skjermoppløsningen osv.

MAC address

MAC address. Dette er den viktige delen, du kan lage din egen, eller du kan bruke den som er autogenerert når du opprettet profilen din. Uten dette (00: 1A: 79: xx: xx: xx) kan vi ikke aktivere abonnementet ditt

Restart

Når du har gjort disse trinnene, klikker du på exit og starter appen på nytt. Når du starter programmet på nytt, kan det hende du må velge portalen du vil ha hvis du har laget mer enn en.

TVIP Box + 12 mnd deal

Bestill TVIP S-605 IPTV Boks med 12 mnd, spar €30!

Hva er best for deg

Vær oppmerksom på at aktiveringsprosessen på SMART IPTV apper er som oftest ikke automatisk. Flere krever at du betaler etter nedlasting, andre krever at du registrere din app på deres hjemmesider. Vi anbefaler at du bruker litt tid på å finne ut hvilken av de appene du finner vil kunne fungere best for deg.

Vår IPTV tjeneste fungerer på alle SMART IPTV apper som er kompatibel med m3u, dette er en standard blant denne typer apper i dag.

Bli med i vårt forum iptvnorge.org

Smart IPTV Android

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan tilby brukerstøtte på noen SMART IPTV appene du eventuelt velger og bruke da vi ikke har tilknytning til noen av dem. Som nevnt tidligere har vi fått en del tilbakemeldinger at det noen av appene mister signalet fra IPTV leverandøren etter en stund. Hvorfor dette skjer har vi dessverre ikke ett godt svar på.

IPTV er den neste generasjonen TV-programmering, og det gir langt flere fordeler enn de tradisjonelle leveringsmetodene. Du får glede av programmer av høyere kvalitet, og du får bare det innholdet du ønsker.

Les mer om Smart IPTV her