Premium IPTV

Ønsker du Premium IPTV men er usikker på hva IPTV er? Vi har skrevet noen korte og informative artikler for deg som gjerne vil vite litt mer før du tar steget inn i en verden av underholdning.

Det og se TV via internett er ikke noe nytt, du har apper fra de fleste selskaper hvor du kan strømme filmer og TV Serier, samt se direkte sendinger. Begrensninger er oftest på antall kanaler, hvilke land du har tilgang til samt sportsbegivenheter du ikke kan se via app eller PC.

Dette er noe du slipper og tenke på hvis du velger en Premium IPTV løsning hos IPTV Norge, her har du tilgang til alt du skulle ønske, og mer.

Apple TV

Apple TV er en populær boks du finner i mange hjem og stuer rundt i Norge, det og velge den Smart IPTV spilleren som er best for deg, det er en smakssak. Her finner du seks spillere du kan teste og vurdere for bruk på Apple TV boksen

read more

Betal med BTC

Har du ikke kryptovaluta eller en såkalt wallet for og betale med Bitcoin? Det tar deg i underkant av 10 minutter og sette opp, følg vår steg for steg guide og du kan betale med Bitcoin på alle nettsider og steder som tilbyr dette

read more

Hva er IPTV

Hva er IPTVInternet Protocol Television (IPTV) bruker din internettforbindelse for live stream TV-programmer. Bare koble IPTV-boksen til Internett og HDMI-kabelen til TV-en din, så er du klar for en verden av underholdning.

read more

Smart IPTV

Smart IPTV fra Infomir har vært den ledende leverandøren for IPTV bokser og løsninger i over ti år med sin Ministra TV plattform. Deres MAG bokser er per i dag verdens mest solgte TV boks for smart IPTV playlist.

read more

Smart IPTV Apper

Noen gang gått inn i en butikk for å kjøpe en TV og følte deg forvirret med alle de forskjellige produktene som er tilgjengelige? Det er smarteTV-er, vanlige LED-TVer, LCD-varianter. Mye og velge mellom.

read more

Norsk IPTV

Ønsket du og se Norsk IPTV hadde du i flere år var MAG box og Android-enheter med tredjepartsapplikasjoner bare ditt valg hvis du var i markedet for en IPTV-boks. Vi er glade for å si at dette ikke er situasjonen lenger.

read more

Premium IPTV

Det er en grunn til at vår IPTV pakke kalles Premium, det er rett og slett fordi den pakken du får fra oss, den er noe av det mest stabile market kan tilby deg. Denne pakken er ikke tilgjengelig fra andre leverandører på nett, vår pakke fungerer, rett og slett. Våre kunder blir hos oss, år etter år.

Vi opplever flere ganger i uken at kunder kontakter oss da de har kjøpt fra leverandører som ligner på oss, og trenger hjelp. Beklageligvis kan vi ikke hjelpe kunder som ikke bruker vårt system, men de fleste av de skifter over og blir.

Denne pakken er ikke tilgjengelig fra andre leverandører på nett

Det er en grunn til at vi har vært i markedet i flere år nå. Når vi startet opp IPTV Norge var det ingen andre som kunne tilby spesialsydde løsninger for Nordmenn, flere har kommet i senere tid, men vi er de eneste ekte IPTV Norge.

Så søker du etter en Premium IPTV leverandør som gir deg stabilitet og all den underholdning du ønsker, da har du kommet til rette stedet.

Premium IPTV

Vil du vite enda mer, eller lære tips og triks fra andre, bli med i vårt forum iptvnorge.org. Alle oppdateringer og nyheter blir alltids tilgjengelig der først. Vi kjører kampanjer og mer kun tilgjengelig får våre medlemmer.

Samt det er alltids noen som har løsningen på det du lurer på, meld deg inn og bli holdt oppdatert.